BİGEM’den MEDİBAFRA’ya Danışmanlık Desteği

BİGEM’den MEDİBAFRA’ya Danışmanlık Desteği

Özel Medibafra Hastanesi Yönetim Kurulu ve Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi Teknik Destek Programı uzmanları proje değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

A+A-

Özel Medibafra Hastanesinde gerçekleştirilen toplantıda BİGEM Uzmanı Murat Beşkök ‘İş geliştirme faaliyetlerimiz kapsamında Özel Medibafra Hatanesinin yetkinliklerini arttırmak ve kurumsal gelişmelerine destek vermek amacı ile analizler yapılarak sürdürülebilir rekabetçiliklerinin arttırılmasını adına fizibilite çalışmaları yapılarak analizler gerçekleştirilmiştir. Belirlenen aksiyon planlarımız ile finansal sürdürülebilirlik, Rekabetçilik ve personel eğitimlerini de kapsayan bir dizi faaliyette bulunulmuştur’ dedi.

Özel Medibafra Hastanesi İşletme Müdürü Uzm. Dr. Şafak Aygül ‘Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi Uzmanları Başta Murat Beşkök olmak üzere, Hastanemiz ile ilgili Sürdürülebilirten Rekabetçiliğe, Finansal analizlere ve personel eğitimlerine kadar birçok konuda destek verdiler. Hastanemizin kuruluşu olan 2009 yılından bu güne kadar ilk defa bu tür bir hizmet imkanı sağlandı. Öncelikle bize bu desteği sağlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar nezlinde Yönetim Kuruluna, Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezine, Uzmanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.  Bu tür projelerin artarak devam etmesini diliyorum’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ‘ Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Merkezi 2016 yılında Tanı ve analiz çalışmalarına başlamış olup İhracatı geliştirme, İş Geliştirme ve Girişimcilik konularında faaliyet alanımız da bulunan firmalarımıza çeşitli konularda destekler sağlandı. Özel Medibafra Hastanesi’de Sürdürülebilirlik, Rekabetçilik ve Personel gelişimi konularında BİGEM Uzmanlarımız Analizler ve eğitimler sağlanmıştır. Medibafra Hastanesi Yönetim Kuruluna BİGEM projesi kapsamında verilen desteklerimize göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyorum. Bölgemizin  Bafra İş ve İhracatı geliştirme Merkezi gibi projelere ihtiyacı olduğunun farkındayız ve bu doğrultuda yeni projeler konusunda çalışmalarımız devam etmektedir ‘ dedi.

Toplantıya Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Özel Medibafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve  BİGEM Uzmanları katıldı.

medibafra.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.