Ben adalete değil Cenabı  Allaha güveniyorum

Ben adalete değil Cenabı Allaha güveniyorum

Bafra İlçesi`nde 8 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen kazada otomobilin motosiklet sürücüsüne çarpması sonucu motosiklet sürücüsü 16 yaşındaki Batuhan Çağlayan hayatını kaybetmişti.

A+A-

Samsun`un Bafra İlçesi`nde 8 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen kazada otomobilin motosiklet sürücüsüne çarpması sonucu motosiklet sürücüsü 16 yaşındaki Batuhan Çağlayan hayatını kaybetmişti. Çağlayan`ın ailesi mahkemenin verdiği kefalet ile serbest kararına tepki gösterdi.
Kaza Bafra İlçesi Sinop mevkiinde meydana geldi. Murat Arı yönetimindeki  34 PF 5849 plakalı otomobil Batuhan Çağlayan yönetimindeki 55 FH 396 plakalı motosiklete çarpması sonucu motosiklette bulunan Batuhan Çağlayan ve Caner Pekiyi metrelerce sürüklenerek yaralandı. durumu ağır olan Çağlayan Acil Servis ekiplerince önce Bafra Devlet Hastanesine ardından da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Batuhan Çağlayan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Pekiyi   ise kazadan yaralı olarak kurtarıldı. Kaza sonrası tutuklanan Murat Arı isimli sürücü Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada 15 bin TL kefalet ile serbest bırakıldı.
 Mahkemenin verdiği karara tepki gösteren baba Orkun Çağlayan şu ifadelere yer verdi. " 8 Ekim 2016 tarihinden itibaren 3 kez mahkeme görüldü. Murat Arı isimli şahıs 2. davada 15 bin tl kefalet ile serbest bırakıldı. Bilirkişi raporuna göre asli ve tam kusurlu sayılan Murat Arı şuanda serbest bırakıldı. Biz o tarihten itibaren her sabah 8`de oğlumun yanındayız ölmemiş gibi her gün buradayız. Her şey bu kadar kesinken mahkeme hala neyin peşindedir" dedi. 
Anne Serpil Çağlayan ise " Benim oğlum kazaya değil cinayete kurban gitti. Benim oğlumu öldüren elini kolunu sallayarak dolaşıyor. 3 tane bilirkişi raporuna rağmen o katile neden diyorlar. Nedeni işte burada benim oğlum toprağın altında. Bu katilin arkasında kim varda bunu bu kadar koruyorlar. Allahı da mı unuttular. Ben adalete değil Cenabı  Allaha güveniyorum. Bana ne yaşattılarsa rabbim de ona yaşatsın" dedi.
16 Şubat 2017 tarihinde Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava 09 Mart 2017 tarihine ertelendi.

ben-adalete-degil-cenabi--allaha-guveniyorum.jpegben-adalete-degil-cenabi--allaha-guveniyorum-001.jpegben-adalete-degil-cenabi--allaha-guveniyorum-002.jpegben-adalete-degil-cenabi--allaha-guveniyorum-003.jpegben-adalete-degil-cenabi--allaha-guveniyorum-004.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.