BEM-BİR-SEN İtfaiyecilerin her zaman yanında

BEM-BİR-SEN İtfaiyecilerin her zaman yanında

Programda konuşma yapan Başkan Başkan Nurettin Sever, İtfaiyecilerin son derece zor, meşakkatli ve riskli bir mesleğe sahiptir.

A+A-

22 - 30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programa İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, Kavak Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Şube Başkanı Nurettin Sever, Başkan Yardımcıları Savaş gayretli, Hakan Çiftçi, Abdullah Arlı,İsmail Yazıcı, Büyükşehir Belediyesi İşyeri Temsilcileri Mehmet Kaya, Uğur Şenel, Kamil Başer ile Bafra İlçe Temsilcisi Öztürk Doğutaş, SASKİ işyeri temsilcisi Selim Korkmaz ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye çalışanları katıldı.

Zor şartlar altında canları pahasına özverili bir mücadeleyle görev yapan tüm itfaiye personelimize canı gönülden teşekkür ederim." dedi.

Bem-Bir-Sen olarak itfaiye çalışanlarının sorunlarını çok yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Nurettin Sever, “İtfaiye personelinin sorunlarını her platformda savunduk, savunmaya devam edeceğiz. Bugün itfaiyeci arkadaşlarımızın çözülmemiş sorunlarının takipçisi de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bem-Bir-Sen olacaktır” dedi.

Başkan Sever, Günün önemine binaen İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin’e bir plaket takdim etti.

bembirsen-(1).jpgbembirsen-(2).jpgbembirsen-(4).jpgbembirsen-(5).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.