BEM-BİR-SEN İlk günden itibaren sözleşmeli personelin yanında

BEM-BİR-SEN İlk günden itibaren sözleşmeli personelin yanında

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, sözleşmelilerin kadro durumu ile ilgi gelişmeleri Samsun İl Özel İdaresi çalışanlarıyla paylaştı

A+A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Mürsel Turbay geçtiğimiz günlerde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un da katıldığı Samsun İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen sosyal denge sözleşmesi imza töreni sonrası, İl Özel İdaresi'nde çalışan sözleşmeli personel ile bir araya geldi. 

Düzenlenen toplantıda sözleşmeli personelin kadro durumu ile ilgili olarak durum değerlendirmesi yapan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, çalışanlardan gelen sorulara da yanıt verdi. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimler ve İl Özel İdarelerindeki sözleşmeli personele verdiği kadro sözünü, açıkladığı ilk günden itibaren işin peşini bırakmadığını dile getiren BEM-BİR-SEN Başkanı Mürsel Turbay, son günlerde ise yetkili ağızlardan telaffuz edilen sözleşmelilere kadro için çalışmalar başlamıştır” tarzında yapılan açıklamalar sonra,  sürekli olarak çalışmalar hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından bilgi almaya çalıştıklarını söyledi. 
Başkan Turbay, "Yerel yönetim hizmet kolunun yetkili sendikası olarak, sözleşmeli çalışanların kadro uygulaması sırasında hukuksuz şekilde kapsam dışı bırakılmasını yargıya taşıdığımızıda hem basından hem de www.bembirsen.org.tr resmi sitemizden takip etmişsinizdir. Sizlerin sorununu hiç bir zaman unutmuyorum.Ümit ediyorum ki en kısa zamanda kadroya geçeceksiniz. BEM-BİR-SEN olarak her zaman yanınızdayız. Elimizden gelen ne varsa sizler için yapıyoruz" dedi. 
Düzenlenen toplantıya BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, BEM-BİR-SEN Samsun Şube  Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli, Mali Sekreter Hakan Çiftçi, İşyeri Temsilcisi Eyüp Çakır, İşyeri Baş temsilcisi Yusuf Kumaş, sendika temsilcileri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.


Haber: YAlçın KARATAŞ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.