Belediyeye kızan iş adamı öyle bir şey yaptı ki!

Belediyeye kızan iş adamı öyle bir şey yaptı ki!

Belediyeye kızan iş adamı öyle bir tepki gösterdi ki.

A+A-

Vezirköprü ilçesinde belediyeye kızan iş adamı, iki kamyon toprağı belediyenin önüne döktü. 

Hafriyat işleriyle uğraşan Hasan Yıldırım, iddiaya göre, inşaatların temel kazısında çıkarttığı toprağı dökmek için belediyeden yer göstermesini istedi. Bir türlü yer konusunda anlaşamayan ve belediye zabıtaları tarafından sürekli para cezası kesilen firma yetkilisi, çareyi çıkarttığı toprakları belediyenin önüne dökmekte buldu. İki kamyonla belediye önüne gelen firma yetkilileri toprakları belediyenin önüne dökerek yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri hafriyat şirketi yetkililerini ifadelerini almak üzere karakola götürürken, belediye önüne çekilen kamyonlar da alındı.
Firmaya daha önce 60 bin lira ceza kesen belediye zabıtalarının, daha sonra da 12 bin lira para yazdığı ve belediye ile hafriyat şirketi arasında uzun süredir gerginlik yaşadığı öğrenildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sadık Edis, “Hafriyat şirketleriyle, belediyenin gösterdiği yerlere hafriyat dökmeleri konusunda sözleşme imzaladık. Bu kurallara uymayan şirketlere cezai müeyyide uygulandı. Konu yargıya intikal etti. Biz ilçenin kalkınması ve gelişmesi için bu kurallardan taviz vermeyi düşünmüyoruz” dedi. 

vezirkopru-belediyesi.jpgvezirkopru-belediyesi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.