Belediyeye Giren Hırsız Yakalandı

Belediyeye Giren Hırsız Yakalandı

Belediye binasına girip zabıtayı tehdit ederek kaçan hırsız kısa zamanda yakalandı.

A+A-
Geçtiğimiz günlerde Gerze belediyesi hizmet binasına giren ve planladığı soygunu gerçekleştirip Belediye Zabıta Memuru E.Ö’yü tehdit ederek kaçan E.Ç; Emniyet Teşkilatının sıkı takibi sonucu yakalandı.
    Bilindiği üzere 28.01.2018 Pazar günü saat 15.30 sıralarında Gerze Belediyesi Hizmet Binası’na girerek soygun gerçekleştiren eli baltalı sabıkalı suçlu E.Ç yakayı ele verdi. Belediye hizmet binasına kaçak girerek gerçekleştirdiği tespitin ardından Tahsilat Birimi’nden bir miktar para çalan sabıka dosyası kabarık suçlu rutin kontrolünü sağlayan Zabıta Memurumuz E.Ö’ ile karşılaş, Belediye Zabıta memurunu ölümle tehdit ederek kayıplara karışan E.Ç Erfelek ilçesinde yakayı ele verdi.
    Polis incelemesinin başlamasının ardından kameralarla takip edilen suçlunun ilk olarak Gerze’de bir otel mevkiinde soygun gerçekleştirdiği eldivenini düşürdüğü tespit edildi. Ardından Sinop’a kaçan hırsız E.Ç. burada çaldığı para ile alış veriş yaparken yakayı ele verdi. Erfelek doğumlu olan E.Ç. daha sonra Erfelek ilçesine gittiği burada emniyet teşkilatının sıkı takibi sonrasında yakalandı. Yakalan hırsız E.Ç. gece geç saatlerde Gerze ilçe emniyetine getirilerek adliyeye sevk edildi.
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.