BELEDİYELERİMİZ BASKI VE TEHDİT ALTINDA

BELEDİYELERİMİZ BASKI VE TEHDİT ALTINDA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’li belediyelerin baskı ve tehdit altında olduğunu iddia etti.

A+A-

Bazı açılış ve temel atma törenleri için Samsun’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kavak ilçesindeki otogarın açılışına katıldı. Açılış öncesi konuşan Bahçeli, “AK Parti hükümeti sahte belge ve uydurma bilgiler üreterek milletimizle aramıza güvensizlik tohumu ekmeye çalışmaktadır. Bunun için belediyelerimiz baskı ve tehdit altındadır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti: 
“Bizim kitabımızda ihale vurgunculuğuna pirim vermek, milletimizin alın teriyle verdiği vergilere peşkeş çekmek görülmemiştir. Bunları çekemeyen hasetlerinden neredeyse hasetlerinden çatlayan hükümet sahte belge ve uydurma bilgiler üreterek milletimizle aramıza güvensizlik tohumu ekmeye çalışmaktadır. Bunun için belediyelerimiz baskı ve tehdit altındadır. İktidar milletimizin desteğine ve oyuna bu şekilde hareket etmektedir. Müfettiş tasavvutuyla, sahte ve ipe sapa gelmez iddialarla tertemiz alınları, güneş gibi parlayan sicilleri kirletmenin arayışındadır. Ne yaparsa yapsın, hangi oyunu sergilerle sergilesin başaramayacak, belediyelerimizi sindiremeyecektir. Ellerinde yolsuzluğun çıkmayan lekesi, üzerinde yozlaşmanın kalın tortusu ve yakalarında dolandırıcılığın yapışmış etiketi bulunanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar. MHP’li belediyelerin çalışma şevkini, hizmet heyecanını ve mensubiyet ruhunu zedelemeye çalışanlar karşılarında her zaman bizi bulacaklardır. İnşallah gün gelecek uğursuzluğun, usulsüzlüğün ve haksızlığın hesabını sizlerden aldığımız güç ile misliyle soracağımızı buradan duyurmak istiyorum.”
Konuşmaların ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kavak ilçesindeki otogarın açılışını yaptı. Açılıştan sonra Bahçeli ve beraberindekiler yine Kavak ilçesinde Hilal Kent Yapı Kooperatifi’nin temelini attı ve Atatürk Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.