Belediye tarafından açık oto pazarı ve otoparkı kuruldu

Belediye tarafından açık oto pazarı ve otoparkı kuruldu

Bafra Belediyesi, 571 metrekare alana sahip 4 nolu açık oto parkını Hacınabi Mahallesi Nuri İbrahim Caddesi’nde kurdu.

A+A-

Meslek Yüksek Okulu yanında ki oto park 13 Mayıs 2016 tarih ve 175 sayılı Bafra Belediyesi encümen kararı ile hayata geçti. Bafra Belediyesi aynı tarih ve karar nolu encümen toplantısı ile Fatih Mahallesi Kale Sokak No:50’de bulunan yerde “Bafra Belediyesi Açık oto Pazarı” kurdu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada konu hakkında şunları söyledi:  “İlçemizde ki trafiği rahatlatmak için daha önce 3 adet oto parkı hizmete sokmuştuk. Meslek yüksekokulumuzun yanında 571 metrekarelik bir alanı daha açık oto park olarak kullanılması için değerlendirdik. Ayrıca Fevzi Çakmak Mahallemiz Sanayi Sitesi 8. Sokak üzerinde açık oto pazarı kuruluyordu. Burada bir düzensizlik oluşmaması için Fatih Mahallemizde eski hayvan pazarının bulunduğu alanda Bafra Belediyesi Açık Oto Pazarını kurduk.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Yün Pazarı civarında yapılan kaldırım çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti: “Yaz dönemi ile birlikte yapılacak olan çalışmalarımızı planlamış ve hazırlıklarını tamamlamıştık. Bu çalışmalarımız yün pazarı olarak bilinen çok büyük bir alanda ve orada ki 8 sokakta yoğun bir şekilde devam ediyor. Kaldırımlar yapılıyor. Yol çalışmaları da başlayacak. Çeşitli cadde ve sokaklarımızda asfalt ve yama çalışmaları yapıyoruz.  Bu çalışmalarımız yaz mevsimi boyunca devam edecektir.”

oto-pazari-(1).jpgoto-pazari-(2).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.