BELEDİYE FARELERE SAVAŞ AÇTI

BELEDİYE FARELERE SAVAŞ AÇTI

Daha önce arı imha operasyonuyla gündeme gelen İlkadım Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürü Şerif Bahar, bu kez de mazgallardan çıkarak çevredekileri rahatsız eden farelere savaş açtı.

A+A-

Mazgallardan çıkan lağım farelerinin İlkadım halkının huzurunu bozması İlkadım Belediyesi’ni harekete geçirdi. Öncelikle İlyasköy Mahallesi’ne giden Şerif Bahar ve ekibi mazgallara dikdörtgen şeklindeki fare ilacı attı. Hemen hemen mahalledeki bütün mazgalları dolaşan ekipler ilaçlanmadık mazgal bırakmadı.
Mazgaldan çıkan farelerin İlkadım halkının huzurunu kaçırdığını, çareyi mazgalları ilaçlamada bulduklarını söyleyen Şerif Bahar, “Yaz ayına girdiğimiz bu günlerde halkımızdan birtakım şikayetler alıyoruz. Özellikle lağım farelerinin mazgaldan çıkarak çevrede dolaşması vatandaşımızı şikayete yönlendirdi. Bizler İlkadım Belediyesi olarak mazgalları ilaçladık. İlyasköy Mahallesi’nde başlattığımız fare ilaçlama çalışmasına ilçemizin diğer mahallelerinde de devam edeceğiz. İlçe halkımızın huzuru bizler için önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.