Belediye Çalışanı Mahmut Suna Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediye Çalışanı Mahmut Suna Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediyemize uzun yıllar hizmet eden Mali Hizmetler Müdürlüğü satın alma servisinde görev yapan 28.08.1962 doğumlu mesai arkadaşımız Mahmut Suna geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Vefat eden personelimiz için Belediye binası önünde bir tören gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Selim Özbalcı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, birim müdürlerimiz, tüm personel ile Suna’nın ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Mahmut Suna’nın cenaze töreninde duygusal bir veda konuşması yapan Başkan Özbalcı, çok üzgün olduğunu belirterek, “ Çocukluğumdan beri tanıdığım, aynı arabada öğretmen okuluna gittiğim, yanaklarından sevdiğim, yıllarca abi, kardeş olduğum bu güzel insanı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Memleketimizde yetişen en zeki insanlardan bir tanesiydi o. Çalıştığımız süre içerisinde Belediyemize büyük katkı sağlamıştır. Buna çalışan arkadaşları da şahittir. Ben şahidim. Cenab-ı Allah’ta şahittir. Allah’ıma hamdolsun ki; bir gün onu üzmedim, o da bizleri üzmedi. Ölüm dediğin bir anlık. Bugün varız, yarın yokuz. Her şey gelip geçici, yalan bu dünya. Rabbim kardeşimize cennet kapılarını açık etsin. Peygamberimize komşu eylesin. Taksiratını affetsin. Evlatların evladımdır. Nur içinde yat ”diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Personelimiz Mahmut Suna’nın naaşı, Belediye önünde düzenlenen cenaze töreni ve dua edilmesinin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Avcı Sultan Mehmet Cami ‘ne götürüldü.

Ladik Belediyesi ailesi olarak, değerli personelimiz ve mesai arkadaşımız Mahmut Suna’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Ladik halkına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.