Belediye Çalışanı Ebediyete Uğurlandı

Belediye Çalışanı Ebediyete Uğurlandı

Dün geçirdiği kaza sonucu kaldırıldığı Havza Devlet Hastanesine hayatını kaybeden Havza Belediyesi işçisi toprağa verildi.

A+A-
Erikbelan Mahallesinde toprağa verilen Şerif Akça’nın cenazesine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza İlçe Jandarama Komutanı Personel Binbaşı Özgür Kumkayır, Belediye Meclis Üyeleri, Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, belediye personeli, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin, Havza TSO yönetim Kurulu Üyesi Dursun İkiz, Hizmet İş Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Akça cenazesi Erikbelan Mahallesi Kuran Kursu önünde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Merhum Akça’nın Amca Oğlu olan Belediye Meclis Üyesi Recep Akça üzüntülerinin büyük olduğunu belirterek; “Genç yaşta bir kardeşimizi toprağa verdik. Bu gün bizleri burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Cenaze merasimine katılan ve acılı aileye taziyelerini sunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirterek; “Genç bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah’ın kardeşimize rahmet eylesin. Kederli ailesine sabırlar dilerim.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.