BELEDİYE BAŞKANI SELİM ÖZBALCI’DAN 23 NİSAN MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM ÖZBALCI’DAN 23 NİSAN MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Belediye Başkanı Selim Özbalcı mesajında; “23 Nisan; Türk Milleti’nin işgallere ve parçalanmaya karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli günü de Mustafa Kemal Atatürk, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan etmiştir.

Bizler de geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Yaptığımız ve yürüttüğümüz her çalışma ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yarınlara umutla bakmalarını istiyoruz.

Bu düşüncelerle; TBMM’nin açılışının 97. yıl dönümünü ve sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle geleceğin Ladik’ini ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sevgi, barış ve huzur dolu bir dünyada hep birlikte yaşamayı temenni ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.