BELEDİYE AKPINAR’IN YOLLARINI YAPIYOR

BELEDİYE AKPINAR’IN YOLLARINI YAPIYOR

Ladik Belediyesi, Akpınar Fen Lisesi ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bulunduğu Akpınar eğitim yerleşkesinde, öğretmen ve öğrencilerin güvenli ulaşımı için yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları başlattı.

A+A-

Ladik Belediyesi, merkez mahallelerde yürüttüğü yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ederken, bir yandan da ilçenin diğer ihtiyaç alanlarını belirleyip, hizmet yelpazesini genişletiyor. Bu kapsamda belediye, Akpınar eğitim yerleşkesine çevre düzenleme ve yol yapım çalışmaları yaparak, eğitim-öğretim alanına da yardım elini uzatıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce tesviye çalışmalarının yapıldığı Akpınar’da, yollar parke taşı ve bordürlerle kaplanıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyip açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Belediye olarak gençlerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim almalarına büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak öncelikli hedeflerimizden. Bu bağlamda Akpınar’ın yolları ekiplerimiz tarafından parke taşı döşenip, bordür ile kaplanıyor. Akpınar eğitim yerleşkesini kirden, tozdan kurtararak, sağlıklı ve daha rahat bir eğitim ortamı oluşturuyoruz. Büyük bir özveriyle çalışmalarımızı yürüten ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, " Türkiye’nin güzide okullarından olan Akpınar’a belediyemizin yaptığı çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarından çok memnun kaldık. Eğitim camiası olarak Belediye Başkanımız Selim Özbalcı’ya ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz" dedi.

akpinar-yol-yapimi-(3).jpgakpinar-yol-yapimi-(2).jpgakpinar-yol-yapimi-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.