BEKTAŞ: ÇİFTÇİLERİMİZİN MAZOTU %50 İNDİRİMLİ KULLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ

BEKTAŞ: ÇİFTÇİLERİMİZİN MAZOTU %50 İNDİRİMLİ KULLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, Partilerinin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağız dedi.

A+A-

'Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü var. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı var. Milletimizin, adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü var. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir.

Çiftçilerimizin Mazotu %50 İndirimli Kullanmasını Sağlayacağız.

Bafra ilçe Başkanı Bektaş: İYİ Parti İktidarında, çiftçilerin kullandığı mazotu %50 indirimli vereceğiz. Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı, fiilen üretimde olan çiftçilerimizi bu imkandan yararlandıracağız.

Şeker Fabrikaları Millete iade edilecek.

Özelleştirme kapsamındaki şeker fabrikalarının verimlilik ve işletme niteliklerine göre faaliyetlerine yön vereceğiz, son dönemde özelleştirilen şeker fabrikalarının satış işlemlerini iptal edeceğiz. Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ-NEŞ) kotaları düşürerek, AB ülkelerindeki oranlarla uyumlu olması sağlayacağız.

Gelir testi uygulamasını yeniden düzenleyeceğiz.

Genel sağlık sigortası kapsamında gelir testi uygulamasını yeniden düzenleyeceğiz, ihtiyaç sahibi olanlardan sağlık sigortası primi almayacağız ve prim ödeme yükümlülüğünde yaş sınırını yükselteceğiz, yaşlılardan prim almayacağız, Dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.