BAYRAM NEDENİYLE MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

BAYRAM NEDENİYLE MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

bu hizmetten vatandaşlarımız ücretsiz olarak faydalanacaklar.Asri Mezarlık, Kıranköy Mezarlığı ve Derecik Mezarlığına yapılacak ulaşım hizmeti iki farklı güzergâh ile üç noktadan yapılacak. “ dedi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Asri Mezarlık, Kıranköy Mezarlığı ve Derecik Mezarlığına ücretsiz toplu ulaşım hizmeti verilecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arife günü başlayacak olan ulaşım hizmeti bayramın dört günü boyunca devam edecek ve bu hizmetten vatandaşlarımız ücretsiz olarak faydalanacaklar.Asri Mezarlık, Kıranköy Mezarlığı ve Derecik Mezarlığına yapılacak ulaşım hizmeti iki farklı güzergâh ile üç noktadan yapılacak. “ dedi.

Güzergahlar ise şöyle;

Birinci güzergâh Belediyeevleri – Mezarlıklar – Üniversite Tramvay İstasyonu olarak belirlendi.  Belediyeevlerinden hareket edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’a ait otobüs, Atatürk Bulvarı - Kılıçdede Kavşağı – 100. Yıl Bulvarı - Asri Mezarlık – Kıranköy Mezarlığı – Çevreyolu – Otogar – Derecik Mezarlığı – Anadolu Bulvarı – Atatürk Bulvarı – Üniversite Tramvay İstasyonu güzergâhını kullanacak. Belediyeevleri – Üniversite Tramvay istasyonu arasında karşılıklı hareket edecek araçlar seferlerine sabah 07.00’ da başlayacak ve   17.00’ a kadar hizmet verecek. Saat 07.00 – 08.00 saatleri arasında 20 dakika, 08.00 – 14.00 saatleri arasında 15 dakika ve 14.00 -  17.00 saatleri arasında 20 dakika aralıklarla hizmet verecek olan araçların üst yazılarında Asri Mezarlık, Kıranköy Mezarlığı ve Derecik Mezarlığı yazıları yer alacak.

İkinci güzergâh ise Cumhuriyet Meydanından başlayacak.  Cumhuriyet Meydanından hareket edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’a ait otobüs, 19 Mayıs Bulvarı -  100. Yıl Bulvarı - Asri Mezarlık – Kıranköy Mezarlığı – Çevreyolu – Otogar – Derecik Mezarlığını takip edecek ve aynı güzergahtan geri dönerek seferlerini Cumhuriyet Meydanda tamamlayacak. Bu güzergahta ise araçlar seferlerine sabah 07.00’ da başlayacak ve   17.40’ a kadar hizmet verecek. Saat 07.00 – 08.00 saatleri arasında 30 dakika, 08.00 – 17.40 saatleri arasında ise 20 dakika aralıklarla hizmet verecek. Bu güzergahta hizmet verecek araçların üst yazılarında da Asri Mezarlık, Kıranköy Mezarlığı ve Derecik Mezarlığı yazıları yer alacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı bu vesileyle tüm hemşerilerinin kurban bayramını kutlayarak şunları söyledi: “ Aziz milletimizinin, İslam alemeninin ve Samsunlu hemşerilerimin Mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık mutluluk ve huzr dolu nice bayramlar diliyorum. “ dedi. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.