Basket oynayan çocuk kalp krizi geçirdi

Basket oynayan çocuk kalp krizi geçirdi

Samsun'da bir okulun bahçesinde basketbol oynadığı sırada kalp krizi geçiren 14 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

A+A-


Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde ikamet eden özel bir lisenin birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Necati Semih Yıldırım, arkadaşları ile bir okulun bahçesine basketbol oynadığı sırada bir anda yere yığıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisine kaldırılan ve ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Necati Semih Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Yıldırım, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Resim Ekipler Amirliğinde polis memuru olan baba Mustafa Yıldırım, oğlunun ölüm haberiyle yıkıldı. Evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen Mustafa Yıldırım'ın cenazesi Hasköy Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilerek burada helallik alındı. Evin önündeki törene Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yıldırım ailesi, komşuları, emniyet mensupları ve ölen Necati Semih Yıldırım'ın okul arkadaşları ve öğretmenler katıldı. 
Yıldırım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine götürüldü.

basket-oynayan-cocuk-kalp-krizi-gecirdi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.