Başkanlar Dünü Değil, Geleceği Konuştular

Başkanlar Dünü Değil, Geleceği Konuştular

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer,

A+A-

Türkiye Bölgesel Amatör Liginde Mücadele eden 1930  Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca ile bir araya gelen Başkanlar 1930 Bafraspor’un Dününü Değil, Geleceğini Konuştular. 

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, Akşam saatlerinde,1930 Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca’yı işyerinde ziyaret ettiler. Sohbetin konusu şüphesiz 1930 Bafraspor oldu. Maddi sıkıntı içersinde olan Kulüp’e gelir getirecek kaynaklar ve maddi sıkıntıyı giderecek çözüm yolları arandı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan başkanlar bazı önerilerde fikir birliğine vardılar. Geç saatlere kadar süren sohbette ise 1930 Bafraspor’un Dünü Değil, Geleceği Konuşuldu.

1930 Bafraspor Başkanı Tuncay Özçamca, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer’in ziyaretlerinin kendisine biraz daha şevk ve cesaret verdiğini söyledi. Özçamca, “Bölgesel Amatör liginde 2. haftayı puansız kapatan 1930 Bafra Spor, üst üste 2 deplasmana gittik. Taraftarımız ve Halkımız bizi içerde ve dışarıda yalnız bırakmıyor. Her gecen gün destek yumağımız büyüyor. Sivil toplum örgütlerimizin de maddi ve manevi desteğini almaya başladık. Bunda en önemli etken ise biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, geçmişle değil, gelecekle ilgili oluşturduğumuz yol haritasıdır” diye konuştu. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.