Başkanı İkiz’den ziyaret

Başkanı İkiz’den ziyaret

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede yayın yapan yerel bir gazeteyi z 13. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret etti.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Şahin ile 13. Yayın yılını kutlayan 25 Mayıs Gazetesini ziyaret ederek burada gazetenin imtiyaz sahibi Fahri Çiftçi ile görüşerek iyi niyet temennilerinde bulundular.

Başkan İkiz ilçede yerel gazetenin yaşatılmasının zor olduğunu belirterek; “Gazetecilik mesleği, oldukça zor ve özveri isteyen bir meslek, sizler ilimizde ve ilçemizde bu işe gönül vermiş ve bu işin gerekliliklerini son derece dikkatle yerine getiren basın mensuplarısınız. Haberlerinizi oldukça yakından takip ediyorum. Yazdığınız haberler ile yeri geldiğinde biz siyasetçileri, nerede bir eksiklik ve yanlışlık varsa o tarafa doğru yönlendiriyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmede bizlere yol gösteriyorsunuz. Tüm çalışanlarınıza yeni yaşınızın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Gazete sahibi Fahri Çiftçi ise, “Gazetemizin kuruluş amacına uygun olarak yayın hayatımızı sürdürmeye gayret sarf ediyoruz. Tarafsızlık çizgisini en iyi şekilde bu zamanlara kadar sürdürerek yayın hayatımıza devam ediyoruz. İlçemizin her sorununu yansıtarak, bu sorunların giderilmesi ile ilgili bir aracı kurum gibi hizmetimizi sürdürmek ve bu sorunların çözümlenmesini görmek bizi son derece mutlu ediyor” ifadelerini kaydetti.

İkiz ve Şahin daha sonra gazete çalışanları ile bir süre sohbet ederek fotoğraf çektiridiler.

baskani-ikiz’den-ziyaret.jpg baskani-ikiz’den-ziyaret-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.