Başkan’dan Sel Mesaisi

Başkan’dan Sel Mesaisi

06 ve 07 Ağustos 2012 Pazartesi ve Salı günü etkisi altına alan sağnak yağış Belediye Başkanı İlyas ACAR’ı harekete geçirdi.

A+A-

Sel uyarısını alır almaz gece saat 09.00 sıralarında aşırı derecede yağmurun yağması sonucu Yenicami mahallesi tepebaşı sokak ve vahitler sokağa giderek incelemelerde bulundu.

 

Başkan ACAR, gece geç saatlere kadar Yeni camii mahallesi vahitler sokak bulunan menfezin taşması sonucu ilçe içerisine vuran sel suları Belediye ekipleri tarafından zamanında müdahalesi sonu büyük bir felaket önlenmiş oldu. Diğer taraftan kızlan yolu üzerinde bulunan bazı bölgelerde ise yine belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sel taşkınları önlenmiş oldu.

Diğer yandan Beşyol mevkiinde ise aşırı yağışların nedeni ile biriken sel suları denizi aratmadı, yol yapımı için kazılan yollar ise tamamen su dolarak tehlike arz etmeye başladı hiçbir önlemin alınmadığı beşyol mevkiinde olan yine vatandaşa oldu. Karşıdan karşıya geçmekte zorlanan vatandaşlar çareyi emniyetin ordan dolaşmakta buldu.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.