BAŞKANDAN ÖZELMEDİBAFRA HASTANESİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKANDAN ÖZELMEDİBAFRA HASTANESİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Şahin'den Özel Medi Bafra Hastanesine Teşekkür ziyareti.

A+A-

 

Geçtiğimiz günlerde merhum hocalarımız Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına düzenlenen kurumlar arası Halı saha turnuvasında turnuva başından itibaren verdiği sağlık desteği nedeniyle Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından Özel Medi Bafra Hastanesine plaket verildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yaptığı ziyaret ve plaket töreninde Özel Medi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, İşletme Müdürü Şafak Aygül, Dahaliye uzmanı Dr. Hasan Şekercioğlu, Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr. Kenan Kardeş bulundu..

Plaket töreninin ardından Bafra Belediye Başkanı ve Özel Medi Bafra Hastanesi yetkilileri ve doktorları Bafra, belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundular. Başkan Şahin “ Merhum hocalarımız anısına düzenlediğimiz kurumlar arası halı saha turnuvası her yönüyle güzel bir organizasyon oldu. Federasyonumuz, Samsun ve Bafra’mızın spor adamları, kurumlarımız, basınımız ve ilçe halkımız yoğun ilgi gösterdi. Bu kapsamda Özel Medi Hastanesi de turnuva başından itibaren turnuvanın sağlık hizmetlerini yerine getirdi. Hem hastanemize hem de hocalarımızı unutmayan ve organizasyona destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum