BAŞKAN'DAN HAMSİ ZİYAFETİ

BAŞKAN'DAN HAMSİ ZİYAFETİ

19 Mayıs Belediyesi, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsünde sınav haftası öncesi öğrencilere moral motivasyon olması amacıyla hamsi şöleni düzenledi.

A+A-

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen hamsi şölenine yaklaşık 300 öğrenci katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu” Böylesine güzel bir günde öğrenci kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sınav haftası öncesinde öğrencilerimize moral olması amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Onların mutlu, huzurlu ve başarılı olmalarını önemsiyorum. Çünkü onlar ülkemizin geleceği. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum.” dedi.

19 Mayıs Üniversitesi Dekan Prof. Dr. Aydın Mısırlıoğlu” Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na böylesi güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ederim. Öğrencilerimiz için güzel bir motivasyon oldu. ”dedi.

19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul” Başkanımız her zaman yanımızda, her zaman bizlere destek. Bu güzel etkinlik için tüm öğrenci arkadaşlarım adına kendisine bir kez daha teşekkür ederim. ”dedi.

baskandan-hamsi-ziyafeti.jpgbaskandan-hamsi-ziyafeti-001.jpgbaskandan-hamsi-ziyafeti-002.jpgbaskandan-hamsi-ziyafeti-003.jpgbaskandan-hamsi-ziyafeti-004.jpgbaskandan-hamsi-ziyafeti-005.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.