BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BİZ “SAMSUN KAZANACAK” DİYORUZ

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: BİZ “SAMSUN KAZANACAK” DİYORUZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçeleri ziyaret etmeye ve ilçelerde ki çalışmaları incelemeye devam ediyor. Başkan Zihni Şahin “ Biz sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Samsunumuz ve hemşerilerimizin kazanması için çalışıyoruz. Bunun için sev

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Vezirköprü, Bafra, Terme ilçelerinde çeşitli etkinliklere katıldı. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarda incelemelerde bulundu. Toplantılara katılarak toplumun değişik kesimleriyle bir ve beraber oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz sahadayız. Halkımızın içindeyiz. Yol yapımında çalışan işçilerimizle, tarlada çalışan üreticilerimizle, spor camiamızla, memurlarımız, esnaflarımız, iş adamlarımız, gençlerimiz, çocuklarımızla kısacası toplumumuzun her kesimiyle birlikteyiz. Samsunumuzun ve hemşerilerimizin kazanması için çalışıyoruz. Bunun için sevgiyle birlikte yürüyeceğiz dedik. Samsun birlik ve beraberliğin şehridir.  Samsunumuz dostluğun ve sevginin şehridir. Bu yolda ilerleyeceğiz. Biz Koltuklarımıza ve şahsi ikballerimize bağlı bir anlayışın değil, Samsunumuza bağlı, halkımıza bağlı bir anlayışın sahibiyiz. Bu anlayışla yürüyeceğiz. Samsunumuzda güzel hizmetler yapılmış. Biz bunları daha ileriye taşıyacağız. Samsunumuzun bugünü güzel geleceği ise daha güzel olacaktır. Samsunumuzun her türlü problemini biliyoruz. Çözüm projelerimizi hazırlıyoruz. Samsunumuzu Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef olan 2023 yılına hazırlamaya devam edeceğiz. Bunun için birlik ve beraberlik içinde olacağız. Ortak akıl ve bilimi esas alacağız. Siyasi irademizin her kademesi, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, basınımız, işadamlarımız, esnaflarımız, engelli kardeşlerimiz, üniversitemiz genç, yaşlı,  bay, bayan kısacası toplumumuzun tüm kesimleriyle uyum, koordine ve işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Biz birlikte Samsun’uz diyeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz. Birlikte başaracağız ve birlikte başardık diyeceğiz. Çünkü bu anlayış Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışıdır. “ dedi.

2-612.jpg3-524.jpg4-369.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.