Başkan Zihni Şahin: Ak Partinin Sahibi Milletimizdir

Başkan Zihni Şahin: Ak Partinin Sahibi Milletimizdir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin AK Partinin kuruluşunun 17.yılı münasebetiyle bir mesaj yolladı.

A+A-

Başkan Zihni Şahin mesajında “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK partinin sahibi milletimizdir. Bizler milletimizin iradesine teslim olmuş bir anlayışın sahibiyiz.” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “

AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet için 17 yıldır seferberlik halinde çalışmaktadır. Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ki AK partinin sahibi milletimizdir. Bizler milletimizin iradesine teslim olmuş bir anlayışın sahibiyiz. Cumhurbaşkanımız milli ve yerlilik dediği için, yerli otomobil üretiminin hazırlıklarını başlattığından dolayı,  Kanal İstanbul projesinin startını verdiği, milli ve yerli silah sanayinin yükseltilmesi için yatırımlarda bulunduğu için,  İçeride ve dışarıda FETÖ, PKK, PYD; DEAŞ gibi insanlık dışı terör örgütleri ile mücadele edip bunların kökünü de kazıdıkça Türkiye üzerinde oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. 15 Temmuz yaşadığımız son darbe girişimidir.17-25 Aralık olayları, Gezi olayları, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmamalıyız. Tüm bu yaşadıklarımız hizmetlerimizden ve bağımsızlığımıza sahip çıktığımızdan dolayıdır.  O darbe girişimlerine direnen milletimizin şimdi yapılmak istenen ekonomik darbeye de aynı şekilde direnmektedir. 24 Haziran'da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ’sız bir Türkiye isteyenler emellerine ulaşamadılar. Şimdi darbelere, seçimlere, operasyonlara rağmen ayakta duran Türkiye'nin bu kez üzerinde oynanan oyun ekonomik operasyonlardır. Türk milleti aziz bir millettir. Dün darbelerin karşısında nasıl dik durduysa bugün de ekonomik darbenin karşısın da öyle dik duracaktır. Tüm bunlar milletimize diz çöktürmek içindir. Bu ihanet şebekeleri milletimizi tanımıyorlar. Bizim milletimiz esir edilemez. Bizim Milletimiz diz çökmez. “ dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ 

Partimizin kuruluşunun 17.yılı devletimize milletimize ve tüm mazlumlara hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'DAN RABBİM razı olsun. Partimize hizmet eden en üst noktadan, mahalle başkanlarımıza, müşahitlerimize, üyelerimize, delegelerimize kadar tüm kadrolarımıza ve bizlere her zaman destek veren ve sahip çıkan kahraman milletimize bir kez daha çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. 
Ebedi âleme intikal edenleri rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. AK parti ailesi olarak son nefesimize ve kanımızın son damlasına kadar İstiklal marşımızın anlamına uygun olarak devletimizin ve milletimizin hizmetinde olacağız. Ne gerekiyorsa korkusuzca yapacağız. Tereddütsüz bir şekilde Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Aziz milletimiz,  ülkemize yapılan ekonomik ve her türlü saldırıya karşı Cumhurbaşkanımız ve genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde direnmeye ve mücadele etmeye davet ediyorum. Ben aziz milletimizin partili ve partisiz her bir ferdine sonsuz güveniyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.