BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARA NE TÜYO VERDİ?

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLARA NE TÜYO VERDİ?

Bafra'nın İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz İle Yaptıkları Görüşmede Konuyu Dile Getirdi.

A+A-

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, Bafra'da ve İsmetpaşa Mahallesinde bulunan metruk binalardan rahatsızlığını dile getirdi. İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, '' Mahallelerimizde metruk binalar var ve gençlerimiz buralara gelip uygunsuz davranışlar sergiliyorlar. Biz belediyeye gittiğimizde dilekçe getirin diyorlar, dilekçeyi götürüyoruz bu sefer de '' mazot sıkıntımız var büyükşehire gidin diyorlar. Bir başka sorunumuz ise sokaklarımızda trafik sıkışıklığı var. Sağolsun Emniyet Müdürümüz ile bir kaç kez görüştük ve bize yardım etti. Kendileri Samsun'dan 300 adet duba istedi ve bize gelen duba sayısı 35 dir. Sizce biz şimdi ne yapmalıyız? '' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, ''Benim size bir ricam var. Tüm bunları benim aklımda tutmama imkan yok. Hatta siz bana söylerken arkamda arkadaşlar not alıyor. Ben sadece sorunların neye dönük olduğuna dair bir duyumsama sağlıyorum siz bunları söylerken. Size şunu söylemek istiyorum: Bizim çözüm merkezimiz ile çok yakın temasınız olsun. Bunu size bir tüyo olarak veriyorum. Oraya intikal ettirdiğiniz her şey mutlaka bana geliyor. Çözüldüğü takdirde de bana geliyor çözülmediği takdirde de bana geliyor. Onu yapın ve çözüm merkezini haberdar edin. Telefonunu alın ve çözüm merkezi ile sürekli temas halinde olun. Bunu yapan muhtar başarılı oluyor. Ben gördüm ve bunu size onun için söylemek istedim '' dedi. 

20140923aw199770_02.jpg20140923aw199770_03.jpg

dscf8311.jpgdscf8312.jpgdscf8315-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.