Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey’e Veda Yemeği

Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey’e Veda Yemeği

Ladik Belediyesi’nden emekliye ayrılan Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey’e veda yemeği düzenlendi.

A+A-

2014 Yerel Yönetimler Seçimi’nden sonra Ladik Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Seyitahmet Sulubey’in emekliliğe ayrılması sebebiyle Belediye Başkanı Selim Özbalcı tarafından veda yemeği düzenledi. Belediye Mavi Göl Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Başkan Özbalcı’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, belediye birim amirleri ve belediye personelinden oluşan bir grup katıldı.

 

Belediye Başkanı Selim Özbalcı veda yemeğinde yaptığı konuşmada, "Seyitahmet Bey ile arkadaşlığımız geçmiş yıllara dayanıyor. Yıllarca aynı camiada görev yaptık. Ladik Belediyesi’nde de yine beraber olduk. Çalışmaktan son derece memnun olduğum bir arkadaşımı kaybetmekten kendi adıma üzüntü duyuyorum. Allah yolunu açık etsin. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Özbalcı konuşmasının ardından Sulubey’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ardında Ladik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Sukas ve Polat Mahallesi Yatılı Kız Kur’an Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kırbıyık, Sulubey’e yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederek, birer plaket verdiler.

Sulubey ise yaptığı konuşmasında, görevi süresince kendisine destek olan başta Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve mesaiyi arkadaşlarına teşekkür ederek, ”Sizlerle birlikte görev yapmaktan memnunluk duydum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Veda yemeği programı, yapılan duanın ardından sohbetler eşliğinde gerçekleşen hatıra fotoğrafları çekimiyle son buldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.