BAŞKAN VE EŞİ KARNE HEYACANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN VE EŞİ KARNE HEYACANINA ORTAK OLDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okulların son gününde 3 okulu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

A+A-

 

Bafra Belediye Başkanı Şahin ilk ziyaretini Müdürlüğünü Dursun Dündar’ın yaptığı BAFRA OTİSTİK ÇOCUKLAR EĞİTİM MERKEZİ’NE yaptı. Bafra kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet uzunlar Otistik çocuklarımıza belgelerini verdi. Belge töreninde öğrencilerin aileleri, okul idarecileri ve öğretmenlerimiz de bulundu. 

 

Başkan Şahin ve eşi Şükriye Şahin ikinci ziyaretlerini ise Müdürlüğünü Mustafa Yiğit’in yaptığı BAFRA EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NA yaptı.  Başkan Şahin ve eşi son olarak MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU’NU Ziyaret ettiler. Merkez İlköğretim Okulu Müdür Muhsin Karagözlü Başkan Şahin ve eşi ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar’ı okul girişinde karşıladı. Başkan Şahin ve eşi her iki okulumuzda da öğrencilere karne dağıttı. 

 

Başkan Şahin ziyaretler ile ilgili şunları söyledi: “ Bu gün okullarımızın son günüydü. Öğrencilerimiz uzun sayılacak bir tatile çıkacaklar. Onların bu günlerinde eşimle birlikte heyecanlarına ortak olmak istedik.  İlk olarak Bafra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezimizi ziyaret etmeyi arzu ettik ve ziyaretimizi gerçekleştirdik.  Orada eğitim gören çocuklarımız, anne ve babaları, eğitimcilerimizle birlikte olmaktan memnun olduk. Daha sonra iki okulumuzu daha ziyaret etme imkânımız olduk.  Orada da okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte olduk. Belediye Başkanı olarak tüm ziyaretlerimiz sırasında planlanan zamana uymamız mümkün olmuyor. Çünkü Halkımızla sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımız bize istek ve arzularını ifade ediyorlar. Halkımızla ilgilenmek ve onları dinlemek, çözümler üretmek bizim görevimiz. Bu nedenlerle bazen programlarımızın saatlerinde sarkmalar oluyor. Bu görevimizin doğasında var. Bununla birlikte Mümkün olduğu kadar her programa katılmaya, her meslek grubundan ve yaştan halkımızla beraber olmaya çalışıyorum. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bazı gecikmeler için vatandaşlarımızın anlayışına da özellikle teşekkür ediyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.