Başkan Uyar'dan iftar programları

Başkan Uyar'dan iftar programları

Alaçam Belediye ‘’Tarafından Düzenlenen ‘’Mahalleler de İftar Var Programı’’

A+A-

Alaçam Belediyesi’nin mahallelerde uygulamaya koyduğu “Mahallelerde İftar Var “ programı tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamak amacı ile geçen yıl olduğu gibi bu yılda Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları devam ediyor.  Bu yıl ramazan ayında Örenli, Yeniköy, Sancar, Aşağıısırganlı, Gülkaya, Kapaklı, Killik ve Taşkelik  Mahalle sakinleri ile iftar sofrasında bir araya  gelindi. Yapılan etkinliklere Belediye Başkanın yanı sıra ,Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleride katılmaktadırlar.

Başkan UYAR: ‘’Bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor, “Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbıhal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık. Hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. “dedi ve  bu etkinliğin önümüzde yıllarda ramazan ayı boyunca devam edeceğini ,sözlerine  ekledi.

baskan-uyardan-iftar-programlari.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-001.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-002.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-003.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-004.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-005.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-006.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-007.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-008.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-009.jpgbaskan-uyardan-iftar-programlari-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.