Başkan UYAR'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan UYAR'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan, yüce milletimizin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin gücünü tüm dünyaya gösteren, şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 94’cü yıldönümünü gururla kutluyoruz.

A+A-

30 Ağustos destanı, istiklâl mücadelemizin dünyaya emsal bir zaferle taçlandığı gündür. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkânsızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin bağımsızlık aşkı, kahraman ordumuzun fedakârlığı vardır. Bize miras bırakılan bu aziz vatanın bekası ve selameti için bugünün önemini idrak etmek zorundayız.

Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırıları yapanlar, asla kötü emellerine ulaşamayacak, kendi tezgâhladıkları kirli oyunlarında boğulacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Tüm Alaçamlı hemşehrilerimin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, Zafer bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Hadi UYAR
Alaçam Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.