Başkan Topaloğlu’ndan Teşekkür

Başkan Topaloğlu’ndan Teşekkür

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Yol Bisikleti yarışmaları 19 Mayıs İlçesinde tamamlandı.

A+A-

19 Temmuz günü 1000 metre sprint yarışları ile başlayan yol bisikleti yarışmalarının son günüde Erkekler 50 sporcu ile 50 km, Bayanlar 18 sporcu ile 40 km Point Race ( Puanlı Yarış ) yarışmaları gerçekleşti. Yarışmalar sonunda Erkeklerde Rus Bisikletçi Makarov birinci olurken, Bayanlarda Venezüellalı Bisikletçi Correa Nava birinci oldu ve altın madalyaların sahibi oldu.

19 Mayıs Halkına Teşekkür.

Yarışmaları ilk günden itibaren takip eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;’’ Yarışmalar boyunca her gün yaklaşık yerli ve yabancı 250 sporcu ve antrenörü ilçemizde misafir etmekten dolayı mutluyuz. İlçemizde gerçekleştirilen yarışmalarda farklı ülkelerden gelen misafirlerimize Türk misafirperverliğinin en güzel örneğini sergileyen, ev sahibi kıymetli 19 Mayıslı hemşerilerime teşekkür ediyorum. ’’ dedi.

Seyircilere Türk Bayrağı.

Yarışmalar boyunca seyircilere Türk Bayrağı dağıtan Başkan Topaloğlu; ‘’İlçemizde devam eden Yol bisikleti yarışmalarını izleyen hemşerilerimize Türk Bayrağı hediye ederek, sporcularımıza moral, motivasyon desteği sağladık.’’ dedi.

Dev Semaver İlgi Odağı Oldu

23. Yaz İşitme Engelliler Deaflympics Olimpiyat Oyunları Yol Bisikleti Yarışmalarının gerçekleştiği 19 Mayıs İlçesindeki piknik alanında kurulan dev semaverde yerli ve yabancı sporculara çay servis edilirken, çeşitli ikramlarda da bulunularak Türk Misafirperverliğinin en güzel örnekleri sergilendi.

baskan-topaloglu’ndan-tesekkur.JPGbaskan-topaloglu’ndan-tesekkur-001.JPGbaskan-topaloglu’ndan-tesekkur-002.JPGbaskan-topaloglu’ndan-tesekkur-003.JPGbaskan-topaloglu’ndan-tesekkur-004.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.