Başkan Topaloğlu Sanayii Sitesi Esnafını Gezdi.

Başkan Topaloğlu Sanayii Sitesi Esnafını Gezdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven ve beraberindeki heyet ilçede bulunan sanayii sitesi esnafını tek tek ziyaret etti.

A+A-

Başkan Topaloğlu, esnafla bir araya geldi. Gittiği her iş yerinde esnafla uzun uzun sohbet eden Başkan Osman Topaloğlu, esnafın istek ve temennilerini dinledi. Sanayii sitesinde devam eden doğalgaz altyapı ve elektrik hatları çalışmalarından dolayı yolların bozulduğunu belirten Başkan Topaloğlu, bu yıl içerisinde çalışmaların tamamlanmasının ardından yollarımızda beton yol ve kaldırım uygulamasını gerçekleştirerekstandardı yükselteceğiz.’’ dedi.
Yaptığımız tüm hizmetler halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için diyen Başkan Topaloğlu,” Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek,19 Mayısı’ı daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. ”dedi

baskan-topaloglu-sanayii-sitesi-esnafini-gezdi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum