Başkan Topaloğlu Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

Başkan Topaloğlu Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 2018-2019 Yılı Eğitim ve Öğretim sezonu yarıyıl tatiline girerken, 19 Mayıs İlçesi Yörükler İlk-Ortaokulunda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak olarak, öğrencilere karnelerini dağıttı.

A+A-

2018-2019 Yılı Eğitim ve Öğretim sezonu ilk yarısının tamamlanması ile birlikte 15 günlük tatile girecek olan öğrencilerle bir araya gelen ve öğrencilere karnelerini dağıtan, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “Çocuklarımız yorucu ve yoğun tempolu bir eğitim öğretim sürecini tamamladılar. Öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumalarıdır. Karnesinde düşük not olanlar üzülmesin bu daha ilk dönem her şey bitmiş değil, fakat ikinci dönemde daha çok çalışarak, düşük olan notlarınızı yükselteceksiniz. “Dedi.

Hepiniz ilerde çok iyi meslekler edinecek, çok iyi yerlere geleceksiniz ben buna inanıyorum, diyen Başkan Topaloğlu, ”Bende sizler gibi bu heyecanı defalarca yaşadım. Bu gün sizlerin bu heyecanına ortak olmak istedim. Tüm öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor, iyi tatiller dilerim” .Dedi.

baskan-topaloglu-ogrencilere-karnelerini-dagitti-1.jpgbaskan-topaloglu-ogrencilere-karnelerini-dagitti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.