Başkan Topaloğlu Merak edilenleri açıkladı

Başkan Topaloğlu Merak edilenleri açıkladı

19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneğinde her hafta salı günü gerçekleştirilen Salı Akşamları sohbetlerinin bu haftaki konuğu 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu oldu.

A+A-

İlçe de gerçekleştirilen, yapımı devam eden ve 2018 yılında hayata geçecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Topaloğlu halk tarafından merak edilenleri tek tek açıkladı.

Yaklaşık 6 Milyon Liraya malolacak olan Kültür Merkezi projesinin inşaat çalışmalarının başladığını belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Kültür Merkezimizin çalışmaları başladı 2019 yılı içinde tamamlanmasını planlıyoruz. Bunu daha öne de çekebiliriz.’’ dedi.

Dereköy Düğün Salonu Proje çalışmalarının tamamlandığını da belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Verdiğimiz bir diğer sözümüz de Dereköy Mahallesi Düğün Salonu Projesiydi. Proje çalışmaları tamamlandı, bu ay sonu ya da şubat ayı içerisinde ihaleye çıkmayı planlıyoruz ve 2018 yılı içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz.’’ dedi.

Trafik eğitiminin çocuk yaşta alınmasının önemine değinen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 6 bin metrekare üzerine inşaa etmeyi düşündüğümüz Çocuk Trafik Eğitim Pisti projemizin proje çalışmaları tamamlandı, farklı kurumlardan bu projemize hibe almayı düşünüyoruz ve bu yıl içinde bu projemizi de hayata geçirmeyi planlıyoruz.’’ dedi.

Cadde ve Sokak iyileştirme çalışmalarına da değinen Başkan Topaloğlu; ‘’ Pazar mahallemizde iki sokakta örnek bir çalışma gerçekleştireceğiz, 25 ocakta ihalesi var. Atatürk Bulvarımızı ise çift taraflı olarak kaldırımlarını yenileyip, ışıklandıracağız. Bu yaz aylarında bu çalışmalarımızda hız kazanmış olacak. İnönü Caddesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza konuyu aktardık, kendileri bu yolun çift taraflı kaldırımlarıyla birlikte, sıcak asfalt yapılması konusunda fikir-alış verisinde bulunduk. Alt yapısı tamamlanmış olan bu yollarımız inşallah bu yıl içinde güzel bir görünüme kavuşacak.’’ dedi.

Büyükşehir Belediyesinin son 3 yılda 19 Mayıs İlçesine 50 milyon lira harcama yaptığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Kızılırmak deltasına giden yollardan tutunda Nebiyan dağına çıkan 30 km’lik beton yol, alt yapı ve su çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde 50 milyon lirayı aşan bir yatırım gerçekleştirdi. Büyükşehir yasasından önce özel idare yılda 1 milyon lira harcama yaparken bu rakam 3 yılda 50 milyon lirayı geçti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.