Başkan Topaloğlu Koltuğu Devretti

Başkan Topaloğlu Koltuğu Devretti

23 Nisan Kutlamaları 19 Mayıs İlçesinde Başladı.

A+A-

19 Mayıs İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun konuğu olan Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerinden Mert Karışma, makam koltuğuna oturmanın heyecanını yaşadı. Okul Müdürü Sedat Yiğiter ve sınıf öğretmeni ile birlikte Başkan Topaloğlu'na ziyarette bulunan çocuklar, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’ndan okulları için konferans salonu ve halı saha istedi.

Makam koltuğuna oturmanın heyecanını yaşayan miniklerin bayramını kutlayan Başkan Topaloğlu da onlara hediye takdim etti.

Başkan Osman Topaloğlu; "Gün onların günü. Gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir bayram hediye ederek onurlandırdığı ve güvendiği, bizlerin de O'nun izinden giderek geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın günü. Bu vesileyle bir kez daha tüm çocuklarımızın vatanımıza ve milletimize bağlı yetişmesini, aydınlık, başarı dolu, mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum" dedi.

ANAOKULLARI’NDAN MUHTEŞEM KUTLAMA

19 Mayıs Belediyesi düğün salonunda Şehit Vural Akdeniz Anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama şöleni programına katılan Başkan Topaloğlu, gerçekleştirilen programdan dolayı okul yönetimini ve öğrencileri tebrik etti. Ardından 60. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde bulunan Anaokulunu ziyaret eden Başkan Topaloğlu buradaki öğrencilerle tek tek ilgilenerek günlerini tebrik etti.

23-nisan-kutlamalari-19-mayis-ilcesinde-basladi..JPG23-nisan-kutlamalari-19-mayis-ilcesinde-basladi.-001.JPG23-nisan-kutlamalari-19-mayis-ilcesinde-basladi.-002.JPG23-nisan-kutlamalari-19-mayis-ilcesinde-basladi.-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.