Başkan Topaloğlu; ‘’Güvenilir Toplum Olmalıyız.’’

Başkan Topaloğlu; ‘’Güvenilir Toplum Olmalıyız.’’

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi'nde düzenlenen Hz. Peygamber ve Güven Toplumu temalı Kutlu Doğum Haftası programı her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gördü.

A+A-

19 Mayıs İlçe Müftülüğü tarafından 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen programa; 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Abdullah Tekelier, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kuyu, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Dç. Dr. Cenksu Üçer, Sivil Toplum Kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜVENİLİR BİR TOPLUM OLMALIYIZ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 28 yıldır kutlu doğum haftası etkinliklerinin sürdüğünü hatırlatarak, "Her yıl Hz. Peygamberimizi farklı özellikleriyle anarken, onun özelliklerden ne kadar kendimize pay çıkarıyoruz bunu sorgulamamız gerekiyor. Bizler ne kadar peygamber efendimize layık bir ümmet olabiliyoruz bunu sorgulamamız lazım. En önemlisi hepimizin güvenilir olması gerekiyor" dedi.

EFENDİMİZİ ÖRNEK ALMALIYIZ

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı bir temamız var" diyen İlçe Kaymakamı Yavuz Güner, ‘’Hepimiz biliyoruz ki Peygamber efendimiz birçok güzel özelliklere ve çok güzel karaktere sahipti. Hz. Peygamberimiz yalan söylemezdi o emindi, güvenilirdi. Kısacası efendimizi örnek almalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Dç. Dr. Cenksu Üçer tarafından katılımcılara Hz. Peygamber ve Güven Toplumu konulu konferans verildi.

MÜFTÜLÜK PERSONELİ AYAKTA ALKIŞLANDI

 Konferansın ardından İlçe Müftülüğü Tiyatro ekibi tarafından hazırlanan 15 Temmuz temalı oyun sahnelendi. Tiyatro oyununu “Türkiyem” isimli şarkıyla sonlandıran ekip, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz konulu tiyatro oyununda 19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin Patan ve müftülük personelleri rol aldı.

38645.JPGdsc_7303.jpgdsc_7272.jpgdsc_7271.jpgdsc_7236.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.