Başkan Topaloğlu Beyaz Kar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti.

Başkan Topaloğlu Beyaz Kar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesi Beyaz Kar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Ülkemiz ve dünyamız tüm engelleri yıkarak başarılara imza atmış sanatçıların, sporcuların örnekleri ile dolu. Tüm bu örnekler diğer engelli bireyleri cesaretlendirmeli ve hayata bakış açılarını değiştirmelidir. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. ”Dedi.

Başkan Topaloğlu,” Yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için daha kolay yaşanabilir bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek onların hayata sıkı sıkı tutunmalarını, içlerinde yatan yaşama sevinci, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmalarını sağlamaktır. Ancak bu sayede tüm bireylerin temel hakkı olan yaşama hakkına saygı göstermiş, bu hakları sonuna kadar kullanmaları için uygun ortamı sağlamış oluruz. “Dedi

Ziyarete 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,19 Mayıs Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Seven, ilçe insan hakları kurulu üyeleri katıldı.

3-585.jpg4-411.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.