Başkan Togar, Muhtarlara İlçedeki Son Gelişmeler Hakkında Bilgi Verdi

Başkan Togar, Muhtarlara İlçedeki Son Gelişmeler Hakkında Bilgi Verdi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’ün farklı mahallelerinde görevini en iyi şekilde icra eden mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

A+A-

İlçeyle ilgili önemli konuların görüşüldüğü toplantıya Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Karmil, Özkan Karakaya, Hüseyin Şenel, Murat Karaman, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti İlçe teşkilatı, belediye daire amirleri ve 62 mahalle muhtarı katıldı.

Muhtarlar bizlerin mahallelerdeki en büyük dayanağı

Yerel yönetimlerin ilk basamağının ve vazgeçilmez unsurunun başını muhtarlık müessesesinin oluşturduğunu vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Mahalle sakinleri ile aramızdaki köprüyü kuran muhtarlarımız ile geleneksel aylık toplantımızı gerçekleştirdik.  Sorunların yerinde tespiti konusunda halkın temsilcisi muhtarlarımız ile her ay bir araya gelerek ortak çözümler üretiyoruz. Bugünkü toplantımız diğerlerinden çok farklı oldu. Çünkü bu toplantımızda ilçe başkanımızı, teşkilatımızı, başkan yardımcılarımızı ve tüm daire amirlerimizi bir araya toplayarak muhtarlarımızın taleplerine sorunlarına anında çözümler ürettik. Ayrıca ilçemizdeki çalışmalar, projeler hakkında muhtarlarımızı bilgilendirdik. Yine ilçemizin her mahallesinde yürüttüğümüz ve ileriki günlerde yapmayı planladığımız çalışmaları etraflıca masaya yatırdık. Diğer kurumlarla ilgili problemlerin çözümü konusunda da ilçe başkanımız ile birlikte hareket ederek belirlenen konularında çözüme ulaştırma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimizin ortak amacı ilçemizi daha güzel herkesin hayallerindeki yaşam standartlarının üstüne çıkartmaktır” dedi.

Hastane müjdesini paylaştı

İlçeye yapılacak olan 250 yataklı hastane arazisinin Sağlık Bakanlığına devredildiğini söyleyen Başkan Togar, “Herkesin merak ettiği ilçemize yapılacak olan 250 yataklı devlet hastanemizin arazisi artık Sağlık Bakanlığımıza devredildi. Özellikle bu müjdeyi muhtarlarımız ile paylaşmak istedim. Çünkü her muhtarımızda bizim kadar ilçemize bir devlet hastanesi yapılmasını istiyordu. Bugün olduğu gibi bugünden sonrada muhtarlarımız ile işbirliği içinde hareket ederek adından söz ettiren daha birçok çalışmaya ve projeye imza atarak ilçemizi yarınlara el birliği ile taşıyacağız. Tüm muhtarlarımıza, ilçe başkanımıza, teşkilatımıza katılımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Erken seçim çalışmaları başladı

Erken seçim çalışmalarının başladığını hatırlatan Togar, “Önümüzde önemli bir süreç var.  24 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Tekkeköy her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevleri yerine getirecektir. Bizlerde bu süreçte çalışmalarımızı her zamankinden daha üst seviyelere çıkartarak yine bir tarih yazmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

tekkekoy.jpgtekkekoy-1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.