Başkan Taşçı’nın ‘Demircan’ sevinci

Başkan Taşçı’nın ‘Demircan’ sevinci

“Sağlık kenti olma yolunda güç kazandık”

A+A-

Yeni kabinede Sağlık Bakanlığı görevinin AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’a verilmesinin ‘Sağlık Kenti Samsun’ adına önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehrimiz, sağlık kenti olma yolunda büyük güç kazandı” dedi.

 

Yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a yeni görevinde başarılar dileyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Gençlik ve Spor Bakanlığı döneminde hem ülkeye hem de Samsun’a ciddi bir marka değeri kazandıran Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür etti.

Yeni kabinede yine bir Samsun milletvekilinin bulunmasının mutluluğunu yaşadığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eski Devlet Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ın, Sağlık Bakanlığı görevine gelmesinin Samsun adına kazanç olacağını kaydetti. Başkan Taşçı, “Sağlık Kenti olma yolunda hızla ilerleyen Samsun’dan Sağlık Bakanı çıkması ve bu ismin de tecrübeli bir siyaset adamı olması, kentimiz adına önemli bir şanstır. Yılların tecrübeli siyasetçisi, kıymetli bir sağlık adamı olan bakanımızın, bu zorlu görevin üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı kutluyor, bu önemli gelişmenin ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sağlık Kenti olma hedefinde önemli bir güç kazanan Samsun adına bu önemli bir gelişmedir” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı süreçte gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlarla her kesimin takdirini kazanan eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür eden Başkan Taşçı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı sürecinde birçok önemli çalışmaya, projeye ve yatırıma imza atan AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Genel anlamda ülkemize, yerel noktada şehrimize kattığı değer ortadadır. Birçok önemli yatırımın yanı sıra, son olarak Samsun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Deaflympics 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları, büyük bir başarının ürünüdür. Türk siyasetinin genç ve başarılı isimleri arasında yer alan ve bakanlığı süresince bizleri gururlandıran AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, bilgi ve tecrübeleri ile ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmalarını sürdürecek, bizlerin gururu olmaya devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.