Başkan Taşcı'dan Milli Sporculara Moral Yemeği

Başkan Taşcı'dan Milli Sporculara Moral Yemeği

Yenilgisiz şekilde adlarını finale yazdıran Voleybol Türk Milli Takımını, Yalı Kafe’de ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu takım şampiyon olacak. Gururumuza gurur katacaklar” diye konuştu.

A+A-
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarında namağlup bir şekilde finale yükselen Voleybol Milli Takımına moral yemeği verdi. Başkan Taşçı, “Adlarını finale yazdıran ve kazanacaklarına inandığım zorlu Ukrayna maçının ardından olimpiyat şampiyonu olacak olan milli takımımızın sporcularını, teknik heyetini kutluyorum’ dedi.
 
‘YENİLGİSİZ TAKIM..’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 23’üncüsü Samsun’da düzenlenen Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında oynadığı tüm maçları kazanarak adını finale yazdıran İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı ile Yalı Kafe’de düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Taşçı, “Ülkemizin adının tüm dünyada yankılanmasını sağlayan, karşılaştığı tüm takımları yenerek finale yükselen Voleybol Milli Takımımızı kutluyorum. Adlarını finale yazdıran ve kazanacaklarına inandığım zorlu Ukrayna maçının ardından olimpiyat şampiyonu olacak olan milli takımımızın sporcularını, teknik heyetini kutluyorum” diye konuştu.
 
‘HAYDİ SALONA’
28 Temmuz 2017 Cuma Günü saat: 17.00'da gerçekleşecek olan Türkiye-Ukrayna maçına herkesi davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şampiyonluğa inanıyoruz. Milli Takımımız, tüm maçları kazanarak geldiği finalde, bu geleneği bozmayarak, Ukrayna karşısında galip gelecek ve İstiklal Marşımızı okutacak. Onlara güveniyoruz. Tüm Samsunluları, ellerinde ay yıldızlı bayraklarıyla, 28 Temmuz 2017 Cuma Günü Saat:17.00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan final maçına davet ediyoruz. Milli Takımımızı yalnız bırakmayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.