Başkan Taşçı’dan 10 Kasım Mesajı “Emanetinin yılmaz bekçileriyiz”

Başkan Taşçı’dan 10 Kasım Mesajı “Emanetinin yılmaz bekçileriyiz”

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle ve rahmetle anıyoruz” dedi.

A+A-
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümünde yayımladığı mesajda, “Ömrünü vatanının ve milletinin geleceğine adamış bir deha olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmetle ve minnetle anıyorum. Emanetinin yılmaz bekçileriyiz” ifadelerine yer verdi.
 
Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ömrünü vatan ve milleti için adadığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletiyle birlikte verdiği mücadelenin sonucunda kurduğu Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet etti. Bu kutsal emanetin yılmaz bekçileriyiz. Cumhuriyet’in ilelebet yaşatılması, milli iradenin ve milli egemenliğin her şart altında korunması, her Türk vatandaşının görevidir. Dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, Türk vatandaşı olan herkes, Atatürk’ün eserlerinin yaşatılması noktasında sorumluluk sahibidir. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 80. seneyi devriyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.