Başkan Süslü, “Gençlerimiz artık gurbete çıkmayacak”

Başkan Süslü, “Gençlerimiz artık gurbete çıkmayacak”

Samsun’daki işsizlik sorununu ortadan kaldıracaklarını belirten MH Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Gençlerimiz ekmek parası kazanmak için artık gurbete çıkmayacak” dedi

A+A-

İlyasköy Mahallesi ve Özeren Mahallesi'nde halkla iç içe olan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, gittikleri her yerde kendilerine gösterilen ilginin sandığa da yansıyacağını söyledi. ‘Değerlerle yaşamak ülkemizin bugün getirildiği noktada en önemli vurgumuz olmalı’ diyen Süslü, “Biz değerlerine geçmişte de bundan sonra da sahip çıkan bir milletiz. Gün artık birlik ve beraberlik günü. Benim hedefim partimizi, ilçe teşkilatlarımızla birlikte çok çalışıp Samsun’da iktidara taşımaktır. Bunun için el birliği ve gönül birliği yaparak çok çalışıp ve ilimizdeki milletvekili sayımızı da artıracağız” dedi.

 

DEVLETİN GÖREVİ BUDUR

Samsunlu gençlerin çalışmak için gurbete gittiğine dikkat çeken Başkan Süslü, “İlk hedefimiz Samsun’da işsizliğe son vermek olacak. Bununla ilgili projelerimiz var. Samsun ekonomisini tekrar canlandıracağız. Milyonlarca insanı fakirliğe iterek ‘Eğer biz gidersek aç kalırsınız’ diyerek halkımızı tehdit edenler gerekli cevabı 7 Haziran’da alacaktır. Sosyal devlet ilkeleri doğrultusunda devlet zaten yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarına destek olacaktır. Biz Samsun’un öz evlatlarıyla bu yola çıktık. Bizlere güvenin. Samsun’a hizmeti getirmek için bizlere destek olun” diye konuştu.

 

BİZİM GİDECEK YERİMİZ YOK

Ülkenin durumunun iyi olmadığına dikkat çeken Başkan Süslü, “Ekonomik bir çöküm yaşıyoruz. Buna sebep olanlar sırça saraylarda lüks içinde yaşıyorlar. Bu saltanatı hep beraber bizler yıkacağız. Huzurunuza helal lokma yemiş adaylarımız ile birlikte geldik. Bize omuz verin iktidar yapın. Bu seçim döneminde sloganımız şu, ‘Bu devir bitecek bu devri bitireceğiz size devlet sözüdür. Çocuklarımızın geleceği için MHP’yi iktidar yapmak zorundayız. Çünkü bizim gidecek başka vatanımız yok, burayı terk etmeyeceğiz. Bugün 7 Haziran’da bir seçim yok, bölünme veya böldürmeme var. Biz ülkemizi böldürmek istemiyoruz. 7 Haziran’da ne yapıp edip MHP’yi iktidar yapmamız lazım bunun için de gece gündüz çalışmamız lazım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.