Başkan şehit mezarlarını ziyaret etti

Başkan şehit mezarlarını ziyaret etti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs İlçesinde şehit mezarları ve Aileleri ziyaret edildi.

A+A-

 

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve daire amirlerinin katılımıyla ilçede bulunan şehit mezarları ve şehit aileleri ziyaret edildi. Ziyarette ilçe müftülüğü tarafından dualar edildi.

Şehitlerin mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinden sonra açıklama yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Allah şehitlerimize rahmet etsin. Devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.

Başkan Topaloğlu konuşmasında ; ‘’Vatanımız için canını vermiş olan şehitlerimizi ve onların kıymetli ailelerini ziyaret ettik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehitlik mertebesine ulaşan Ferdi Yurduseven kardeşimizin mezarını da ziyaret ederek, dedesi Dursun Ali Yurduseven’e başsağlığı diledik. Milletimiz 15 Temmuz gecesi millet olma şuuruyla diline, dinine, etnik yapısına, ırkına, yaşına bakmadan kadın veya erkek demeden meydanlara inerek, hainlere dersini verdi. Şehitleri yetiştiren annelerle, babalarla gurur duyuyoruz.’’dedi

baskan-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti.jpgbaskan-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti-001.jpgbaskan-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti-002.jpgbaskan-sehit-mezarlarini-ziyaret-etti-003.jpgfoto6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.