BAŞKAN SARICAOĞLU,’ MUHTARLARIMIZIN ARTIK YÜZÜ GÜLÜYOR’

BAŞKAN SARICAOĞLU,’ MUHTARLARIMIZIN ARTIK YÜZÜ GÜLÜYOR’

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu,"İlçemizdeki mahallelerimize gelen hizmetler sayesinde muhtarlarımızı yüzü gülmeye başladı ve bu arada diğer mahallelerimizde aynı şekilde hizmet götüreceğiz"dedi.

A+A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın işbirliği ile yaptığımız mahalle meydan çalışmaları kapsamında Divanbaşı mahallesinin ardından Saraykent mahallesinde de çalışmalara başladık "dedi.
 
KÖYLERDE ARTIK MODERNLEŞMEYE BAŞLADI
Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile mahallelere giden hizmetler muhtarların yüzlerini güldürmeye başladiğini belirten Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Köy statüsünde iken mahalle statüsüne geçen mahallerde yapılan çalışmalar sayesinde köylerde artık modernleşmeye başladı. Divan başı mahallesindeki meydan çalışmalarının ardından Saraykent Mahallesi meydan çalışmalarına ara vermeden başladık "diye konuştu.
 
‘MEYDAN ÇALIŞMALARI SIRAYLA TAMAMLANACAK’
Meydan çalışmalarımıza ara vermeden devam edildiğini ifade eden Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," İlçemize ait tüm mahallelerimizin meydan çalışmaları sırayla tamamlanacak. Muhtarlarımızın yüzlerindeki o mutluluğu gördükçe dadada çalışma azmi ile doluyorum. Vatandaşlarımızı çamurdan kurtarabilmek için mahallelerimizi daha modern bir yerleşim yeri haline getirebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz "şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.