BAŞKAN ŞAHİN'İ TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞAHİN'İ TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Bafra’da çoğunluğun güven oyu ile yeniden göreve seçilen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

Başkan Şahin’i Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz ve yönetimi75. Yıl Huzurevi Müdürü Mustafa Erdoğan ve heyeti,Hacınabi Mahalle Muhtarı Mustafa Cengiz ve Azaları,Paşaşeyh Mahalle Muhtarı Aytekin KağıtMüstecep Mahalle Muhtarı Kurt Ziya Sezgin

Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Müdürü Musa Özcan, öğrenciler ve öğretmenler,Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Bektaş,İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gençay,Mobilyacılar Odası Başkanı Aydın Ev ve Yönetimi,Yakıntaş Mahalle Muhtarı İsmail Çelebi ve Azaları,Altınyaprak Mahallesi Muhtarı Gökhan Özay ve Azaları,Anadolu Gençlik Dergisi Bafra Şubesi Ziyareti,Bafra Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Murat Çakıcı ,Ana Okulu Müdürleri,,ve çok sayıda vatandaş ziyaret ederek ikinci dönem için başarı dilediler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Gösterilen ilgi ve ifade edilen iyi dileklerden ötürü tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.