Başkan Şahin'e teşekkür

Başkan Şahin'e teşekkür

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Evrenuşağı Mahallesindeki beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Mahalle Muhtarı Erdoğan Akın’da bulundu.

A+A-

Başkan Şahin, daha sonra Evrenuşağı Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Şahin’i Okul Müdürü Süleyman Kaplan karşıladı. Müdür Kaplan, çamur olan okul yollarının problemini beton yol çalışması ile çözüldüğünü ifade ederek öğrenciler ve öğretmenler adına Başkan Şahin’e teşekkür etti.  Başkan Şahin de Evrenuşağı Ortaokulu’nun TEOG sınavında gösterdiği üstnü başarıları nedeni ile kendilerini tebrik etti. Daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, incelemelerden sonra şunları söyledi: “Her imkânı ve hava şartlarını değerlendirerek beton yol çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Evrenuşağı Mahallemizde muhtarımız, hemşerilerimiz, okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz ile beraber olduk. İlgilerine ve misafirperverliklerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam edecek.”

 

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı. “İnşallah yol problemlerini en aza indireceğiz. Bir yandan biz diğer yandan Büyükşehir Belediyemiz yaz mevsimiyle beraber çok yoğun bir şekilde asfaltlama ve beton yol çalışması yapacağız. Gençlik Caddemizin durumunu vatandaşlarımız soruyor. 2014 yılında Asri Mezarlığın oradan Askerlik Şubesi’ne kadar hem asfalt hem de kaldırımlarını yapmıştık. Devamı da yapılacak. Fakat Büyükşehir Belediyesi tarafından burada yağmur suyu dejarz hatları çalışması yapılacak. Biz daha önce 4 mevkide çalışmalar yapmıştık. Su baskınları ve birikmelerini ciddi manada önlemiştik. Burada ki alt yapı çalışmanın yapılmasından sonra asfalt ve üst yapıya dönük çalışmalarla Gençlik Caddesi düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu konuda ki çalışmaları yürütüyorlar. İnşallah bu hizmette sağlanmış olacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Samsun ve Bafra’da ki tüm yetkililerimiz ile sürekli temas, koordine ve istişare içindeyiz. Uyumlu olarak çalışıyoruz. Bafra için herkes son derece duyarlıdır. Biz, Samsun’da bir Bafra var, Bafra Samsun için var demiştik. Samsun’da “Samsun Bafra için var” demektedir.”

baskan-sahine-tesekkur.jpgbaskan-sahine-tesekkur-001.jpgbaskan-sahine-tesekkur-002.jpgbaskan-sahine-tesekkur-003.jpgbaskan-sahine-tesekkur-004.jpgbeton-yol-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.