BAŞKAN ŞAHİN'DEN YÜZ GÜLDÜREN PROJELER

BAŞKAN ŞAHİN'DEN YÜZ GÜLDÜREN PROJELER

Seçim çalışmaları kapsamında kırsal bölgelerdeki mahalleleri de ziyaret eden Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, özellikle 'Kırsal Kalkınma'ya yönelik projeleriyle yüz güldürüyor.

A+A-

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında kırsal bölgeleri de ihmal etmiyor. Dün, Ayvalı ve Güney mahallelerinde halkla buluşan Zihni Şahin, özellikle 'Kırsal Kalkınma'ya yönelik yatırım ve projeleriyle vatandaşların adeta yüzünü güldürdü.

KAPALI PAZAR YERİ VE

MAHALLE OTOPARKLARI

Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve meclis üyesi adaylar ile birlikte Ayvalı ve Güney mahallelerini ziyaret etti. Başkan Şahin, her 2 mahallede de özellikle kırsal kalkınmaya yönelik projelerini anlattı. Mahallelerde kademeli olarak 'Kapalı Pazar Yerleri' oluşturulacalarını belirten Şahin, "Pazar yerleri boşaldığında mahalle sakinleri tarafından aynı zamanda park yeri olarak kullanılabilecek" dedi.

ORGANİK TARIM VE EKOLOJİK YAŞAMA DESTEK

Kırsal kesimlerde üretilen sağlıklı ürünlerin semt pazarlarında oluşturulacak özel alanlarda başta Atakumlular olmak üzere tüm Samsunluların kullanımına sunulacağını açıklayan Zihni Şahin, "Böylelikle kırsal kesimdeki vatandaşlarımız ekonomik kazanç elde ederken şehirdeki hemşerilerimizin de sağlıklı ve organik gıdaya ulaşması sağlanacak" diye konuştu.

ÇİFTÇİYE MÜJDE: SÖZLEŞMELİ ÜRÜN MODELİ!

Yine kırsal kesimlerde tarım ve hayvancılık faaliyetleri gerçekleştiren üreticilerin teşvik edileceğini ve destekleneceğini söyleyen Başkan Zihni Şahin, "Ürünlere alım garantisi getiren 'Sözleşmeli Ürün Modeli' uygulamasına geçeceğiz. Üreticilerimizin ürettikleri ürünlerin endüstriyel ürüne de dönüştürülmesine katkı yapacağız. Ayrıca Canlı Hayvan Pazarı kuracağız" dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Başkan Şahin ayrıca, Atakumlular’ın araç tamir ve bakım ihtiyaçlarını kısa mesafede karşılamak, böylece ilçedeki istihdama katkı sağlamak amacıyla Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini de açıklamalarına ekledi.

baskan-sahinden-yuz-gulduren-projeler-1.jpg baskan-sahinden-yuz-gulduren-projeler-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.