Başkan Şahin'den Gazi Tekin Sivri'nin vefa

Başkan Şahin'den Gazi Tekin Sivri'nin vefa

Vefat eden gazinin adı sokakta yaşatılacak.Zihni Şahin kurum ziyaretlerini sürdürüyor

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlık makamında ziyaretleri kabul ettikten sonra Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

 

Göreve başladığı günden bu yana ziyaretçisi eksik olmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kurumları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Vefat ettikten sonra adı Bafra'da Huzur Sokağı'na verilen Gazi Tekin Sivri'nin eşini ve kızını ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin gazilere ve şehitlere her zaman minnet borcu olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Vefat eden Bafralı Gazimiz Tekin Sivri’yi ve ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar olmasaydı bu güzel günleri göremeyebilirdik. Sizler bu müstesna vatansever kardeşlerimizin, ağabeylerimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız" dedi.

 

Öğleden önce Başkan Şahin'e ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletenler arasında AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Emine Sekmen, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun 6. Bölge Başkanı Ebru Akal, Bafra Bengülüler Derneği Başkanı Erdem Bakır, Belediye İşçi ve Memur Emeklileri Derneği Başkanı Hikmet Erdemir, Şehir Plancısı Yüksek Mimar ve Gazeteci - Yazar Recep Yazgan yer aldı.

 

Başkan Şahin makamda kabul ettiği ziyaretlerin ardından Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya'yı ziyaret etti. Her iki kurumda görevli personel ile de selamlaşma Şahin devletin korumasında görevli olan emniyet mensuplarına ve Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarına çalışmalarında kolaylık diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.