BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ŞAHİN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin toplumun her kesimiyle beraber olmaya devam ediyor. Başkan Şahin önce Alparslan Mahallesinde ki asfalt çalışmalarını Mahalle Muhtarı Murat Çağşur ile beraber yerinde takip etti.

A+A-

Samsun'un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin toplumun her kesimiyle beraber olmaya devam ediyor. Başkan Şahin önce Alparslan Mahallesinde ki asfalt çalışmalarını Mahalle Muhtarı Murat Çağşur ile beraber yerinde takip etti.

Vatandaşlarla sohbet de bulundu. Başkan Şahin buradan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okul müdürü Fazlı Akyüz, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle beraber oldu. Hatıra resimleri çekindi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Her fırsatta hemşerilerimle, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, eğitimcilerimiz, öğrencilerimizle beraber oluyorum. İnsanlarımızı dinliyor, istişarelerde bulunuyorum. Her bir insanımızın görüşlerine önem veriyorum. Tüm imkanlarımızla istek ve taleplerini yerine getirmeye, ilettikleri problemleri imkanlarımız dahilinde çözmeye çalışıyorum. İnsana dokunan, insan ve hizmet merkezli bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. Her zaman hizmet çıtamızı biz yükselttik. Haklı olarak insanlarımız daha çok ve daha iyi hizmet bekliyor. Eğitim, ulaşım, sosyal donatılar, ekonomi, tarım, alt yapı, çevre kısacası her alanda insanlarımız daha iyiyi istiyor. Bizde bunun için çalışıyoruz. Eğitime özel önem veriyoruz. Bunun için Bafra Üniversitesi için gayret ediyoruz. İşsizliği azaltmak istiyoruz. Bunun için organize sanayi bölgemizle ilgili her çalışmaya katkı veriyoruz. Ulaşıma önem veriyoruz.

Asfalt, beton yol ve kaldırım çalışmalarına yoğunluk verdik. Çocuklarımıza önem veriyoruz 62 adet çocuk oyun grubu kurduk. Emekli ve yaşlılarımıza önem veriyoruz. Onlar için ikinci Bahar lokali kuruyoruz. Daha çok ve kaliteli hizmet yapmak istiyoruz. Bu nedenle İş makinesi, araç ve gereç alıyoruz. Bu güne kadar 61 araç aldık. Kültür ve sanat faaliyetleri düzenliyoruz. Parklar kuruyoruz. Bafra tarım merkezi. Bu nedenle tarıma yönelik çalışmalar içerisinde oluyoruz. Turizm potansiyellerimizi ortaya çıkartıyoruz. Elbette eksiklerimiz var. Bunları da tamamlayacağız. “ dedi.

baskan-1.jpgbaskan-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.