BAŞKAN ŞAHİN VE BAFRALILAR, BAFRALI YAZAR TOKALAK’LA BULUŞTU

BAŞKAN ŞAHİN VE BAFRALILAR, BAFRALI YAZAR TOKALAK’LA BULUŞTU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte 21-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Karadeniz 3. TÜYAP kitap fuarını ziyaret ederek stantları gezdi.

A+A-

Başkan Şahin burada Bafralı ünlü yazar İsmail Tokalak ile bir araya gelerek yazarın kitaplarından aldı. Başkan Şahin ve ilçe başkanı Yurduseven Bafralı yazar İsmail Tokalak ile uzun süre sohbet ettiler. Başkanların, Tokalak ile buluşmasında, Bafraspor’un ve Türk Futbolunun efsanevi futbolcularından ve teknik adamlarından Turgay Kaynak, Bafra’lı gazeteci Osman Yakınoğlu ve aileler bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı’nı ziyaret ettik. Fuar 2016 yılında bir önceki yıla göre %58 oranında bir artış göstererek 110.300 okurun ziyaretiyle sona ermişti. 2017 yılında fuarın 3. düzenlenişi oldu. İnanıyorum ki bu yılda 2016 yılına göre daha çok okur ile buluşma olmuştur. Bu fuarlara ilginin artmasından mutluluk duyuyorum. Böyle anlamlı bir fuarın Samsunumuzda düzenlenmesi de gurur kaynağımız olmuştur. Bir eğitimci olarak kitap denince, okumak denince benim için akan sular duruyor. Okumak, öğrenmek gelişim ve ilerlemek demektir. Daha güzel ve aydınlık bir Türkiye ve dünya demektir. Okumak barıştır, saygıdır, sevgidir, kalkınmadır, refahtır ve tüm bunlara katkıdır. İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ile Kitap Fuarımızı ziyaret ettik. Burada Bafra’mızın gururların olan yazarımız İsmail Tokalak ile birlikte olmak ve sohbet etmek, kitaplarından almak imkânımız oldu.  Daha öncede devamlı beraber oluyorduk. Bugünde güzel sohbetler ettik, başarı dileklerimizi sunduk.”

baskan-sahin-ve-bafralilar,-bafrali-yazar-tokalak’la-bulustu.jpgbaskan-sahin-ve-bafralilar,-bafrali-yazar-tokalak’la-bulustu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.