Başkan Şahin sosyal marketi ziyaret etti

Başkan Şahin sosyal marketi ziyaret etti

Sosyal marketi ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Sosyal Marketi ziyaret etti.

A+A-

Bafra Umut Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için kurulan sosyal marketi ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, alışverişlerini yapan ailelerle ve Umut Derneği başkanı Hülya Yangın Ertekin ile sohbet etti.

Sosyal markette istedikleri gibi alışveriş yapma imkanı bulan aileler böyle bir imkanı kendilerine sunan Ertekin’e teşekkür ettiler.

Dernek başkanı Hülya Yangın Ertekin ise ramazan ayı boyunca her gün. iftara kadar açık olduklarını belirterek şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi aileler için açtığımız sosyal marketimiz ramazan ayı boyunca iftara kadar, ramazandan sonra da pazartesi günleri açık. İhtiyaç sahibi halkımız Belediye Kültür Merkezi üst katında bulunan Sosyal Marketimizden ihtiyaçlarını karşılamak için kimlik fotokopileri ile müracaat edebilirler. Öte yandan daha önceden başvurularını almış olduğumuz vatandaşlarımıza da gıda yardımı dağıtımlarımız Bafra Umut Derneği binamızda yapılacaktır.” Dedi.

 

İhtiyaç sahibi ailelerin çok memnun kaldığını ifade eden Ertekin, Hayırsever vatandaşlara ve Sosyal Market için yer tahsisi yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti. Ertekin, hayırda bulunmak isteyen hayırseverlere de bir çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Bizlerden en çok talepte bulunulan ihtiyaçların içerisinde ev eşyası da var. Hayırsever vatandaşlarımız kullanmadıkları ev eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere bizlere getirebilirler. Hayırsever vatandaşlarımızı her türlü yardımları için Bafra Umut Derneğimize bekliyoruz. “

Belediye Başkanı Zihni Şahin’de milletimizin yardımlaşma duygusunun çok güçlü olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediye olarak halkımız için her türlü hizmetin içerisinde olamaya çalışıyoruz. Umut Derneğimize tahsis ettiğimiz Sosyal Marketi ziyaret ederek sohbet ettik. Fikir alış-verişinde bulunduk. Bu hizmetlerin daha da iyi yapılması için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Aldığımız bilgiler doğrultusunda ve gördüğümüz kadarıyla ailelerimiz çok memnunlar kendileri de ifade ettiler. Yoğun bir ilgi var. Ziyaretimiz esnasında buranın güzel bir hizmete ev sahipliği yaptığına gözlerimizle de şahit olduk. Halkımız buradan istedikleri eşyayı hiçbir bedel ödemeden kendi elleriyle seçerek alabiliyorlar. Onları en çok mutlu eden de bu.” Dedi.

Başkan Şahin, ziyareti esnasında ihtiyaç sahiplerine verdikleri hizmetten dolayı Bafra Umut Derneği başkanı Hülya Yangın Ertekin’e, ekibine ve hayırseverlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.