BAŞKAN ŞAHİN 'Mühendisler, İnsanlığın Hizmetinde...'

BAŞKAN ŞAHİN 'Mühendisler, İnsanlığın Hizmetinde...'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Hayatımızın her anında karşımıza çıkan ve hayatımızı kolaylaştıran bir çok şey mühendislerimizin insanlığa hizmetidir" dedi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zihni Şahin, mühendislerin, ortaya koydukları eserler ve ürettikleriyle insanlığın hizmetinde olduğunu söyledi.

MÜHENDİSLER VE DEV YATIRIM HAMLELERİ

Tarihinin her döneminde olduğu gibi bugün de bilime son derece önem veren bir milletin ferdi olduklarını hatırlatan Başkan Şahin, "İnsanlığın hizmetine sunduğumuz her eserde kuşkusuz mühendislerimizin imzası, büyük emeği, çabası vardır. Ülkemizdeki her dev yatırımın en büyük mimarları da mühendislerimizdir" dedi.

GÜN DOĞUMUNDAN GÜN BATIMINA KADAR...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin başta trafik sorununun çözümü, kentsel dönüşüm, yol, sokak, cadde yapımı gibi bir çok projesinin devam ettiğini belirten Zihni Şahin, "Tüm bu hayatımızı kolaylaştıracak, yaşam kalitemizi artıracak projelerimizin gerçekleştirilmesini sağlayacak olan mühendislerimizdir. Bu vesileyle sabah güne başlanmasından itibaren günün sona ermesine kadar geçen zaman diliminde karşımıza çıkan çoğu şeyin üreticisi tüm mühendislerimizin bu özel gününü kutlarım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.